Bespaar continu

Gemeente waarschuwt nog voor opkomende gladheid, gratis strooizout verkrijgbaar

De gemeente Rotterdam wijst er ook vandaag nog op dat er gratis strooizout beschikbaar is. Met een voorraadje strooizout in huis kun je tijdig ingrijpen bij plaatselijk opkomende gladheid. Op veertien verschillende locaties in de stad kan het zout gratis worden afgehaald, in Prins-Alexander is dat aan de Lucy Vuylstekeweg.

Strooi mee met gratis zout

Hoewel het de afgelopen dagen misschien iets minder glad lijkt dan eerder dit jaar, is het goed om voorbereid te zijn op nieuwe (nacht)vorst. De gemeente Rotterdam heeft de actie ‘strooi mee met gratis zout’ zodat inwoners ook zelf gladheid voor hun huis kunnen aanpakken. “In een grote stad als Rotterdam is het onmogelijk om tegelijk elke straat en voetpad te bestrooien”, zo stelt de gemeente.

In Prins-Alexander is de afhaallocatie voor gratis zout aan de Lucy Vuylstekeweg 5 bij de A16 in Prinsenland. Om het zout gratis mee te kunnen nemen moet iemand wel een poststuk met zijn of haar adres kunnen laten zien en een identiteitsbewijs meenemen.

Kaart: © Google Maps 2017, Bewerking: Laaglandse Courant

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook