Bespaar continu

Hallo wereld, dit is de Laaglandse Courant

Met de Laaglandse Courant start een nieuw medium voor Rotterdam-Oost. De courant richt zich op “Alles tussen Brienenoord en A20”, specifiek de wijken Kralingseveer, Prinsenland, ‘s-Gravenland, Oosterflank en het Lage Land. (Waaraan de naam te danken is.) We zijn ook te vinden op Twitter en Facebook.

Wilt u inhoud overnemen? Neem dan contact op met de redactie, ook overname op structurele basis is eventueel (geautomatiseerd) mogelijk.

Nieuwstips, inzendingen of persberichten? Mail ons via tips@laaglandsecourant.nl!

Bespaar continu

3 thoughts on “Hallo wereld, dit is de Laaglandse Courant

 1. Hoi,Gyurka, zit net in het AD over je krant te lezen, geweldig initiatief, wij hebben jaren in het Lage Land gewoond komen nog wekelijks op de markt, wonen alweer 30 jr in Oosterflank, ik blijf de nieuwtjes zeker volgen want ben altijd benieuwd wat er in onze wijken gebeurt, suc6.

  Vriendelijke groet
  Ivonne

  1. Wat leuk om te horen Ivonne, en dankjewel.

   Ook over Oosterflank breng ik regelmatig nieuws, want zeker met het Alexandrium is dat eigenlijk onlosmakelijk met het Lage Land verbonden. (Zo ook het Prinsenland..)

 2. via FB vandaag op jullie website terecht gekomen. Wat een aanrader. Al 33 jaar inwoonster van Oosterflank op de “grens”van het Lage Land. Blijf graag op de hoogte van het wel en wee in de buurt.
  Lidy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook