Bespaar continu

Alerte medewerker leidt tot twee aanhoudingen bij inbraak school Tattistraat

Bij een inbraak bij een school aan de Tattistraat (Prinsenland) zijn afgelopen donderdag twee mannen aangehouden. Ze werden in eerste instantie op heterdaad betrapt door een medewerker van de school waar ze inbraken, zo meldde de politie vrijdag al. Deze medewerker was nog in de school aan het werk, iets dat de inbrekers blijkbaar niet hadden door hadden. De alerte medewerker waarschuwde de politie, die het pand omsingelde.

Twee mannen, een 40-jarige Amsterdammer en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, probeerden via een raam te ontsnappen. Ze zijn daarop door de politie aangehouden. De politie onderzoekt de zaak nog verder, want de mogelijkheid bestaat dat ze bij meer inbraken betrokken waren. In de auto van de verdachten vonden agenten twaalf laptops.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook