Bespaar continu

Politie nog altijd op zoek naar ontsnapte Elias Adahchour

Deze avond werd duidelijk dat de Rotterdamse Politie nog altijd op zoek is naar de gevangene die deze middag ontsnapte tijdens een bezoek aan het Sint Franciscus. Hij is de laatste keer rind 4 uur gezien aan de Gordeweg, bij de A20, maar nog altijd voortvluchtig. Hoewel de man richting het centrum gevlucht lijkt te zijn vraagt de politie burgers overal nog naar hem uit te kijken, maar Adahchour niet te benaderen: hij staat bekend als vuurwapengevaarlijk.

Wie Elias Adahchour ziet of weet waar hij is, moet zelf geen actie ondernemen, maar direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 bellen, zo laat de politie in een persbericht weten.

Vuurwapengevaarlijk

Elias Adahchour zat vast voor twee schietincidenten op 4 en 9 december in Rotterdam. Toen hij voor een bezoek in het ziekenhuis moest zijn, wist hij aan zijn bewakers te ontkomen, die wisten nog wel waarschuwingsschoten te lossen, meldde ThePostOnline eerder vandaag. Het lijkt, zo merkt de site op, te gaan om de verdachte van twee schietpartijen waar de Telegraaf in 2016 berichtte.

Het hele politiebericht is hier te vinden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook