Bespaar continu

Wethouder Eerdmans doet rondje door Alexander

Wethouder Joost Eerdmans was gisteren in Oosterflank voor de eerste bijeenkomst van zijn “Tour Oost”. Dit is een rondje langs alle wijken van Prins Alexander, waarbij de wethouder (veiligheid, buitenruimte, gebieden) in gesprek wil met de bewoners. Bewoners van de wijken “kunnen meedenken over oplossingen en hun eigen ideeën aan ons meegeven”, zo stelt Eerdmans in een persbericht van de gemeente.

In de komende maanden wil de wethouder alle wijken van Prins Alexander bezoeken. Rotterdam investeert de komende jaren 10 miljoen euro extra in de leefbaarheid van het gebied. Voor de wijken Kralingseveer, Prinsenland/’s Graveland en het Lage Land heeft Eerdmans tijd gereserveerd in mei en juni:

  •  9 mei –  Kralingseveer
  • 30 mei – Prinsenland/’sGravenland
  • 13 juni – Het Lage Land

In maart wordt eerst Nesselande bezocht, en pas in september en november volgen Zevenkamp en Ommoord.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook