Bespaar continu

Shoptegoed te winnen met je eigen Rotterdamse truienontwerp

De Rotterdammer die het beste ontwerp voor een 010-trui maakt, wint 100 euroshoptegoed in een wedstrijd van de gemeente Rotterdam. De actie wordt gehouden in het kader van Warme Truiendag. De Warme Truiendag is een bewustwordingscampagne van het Klimaatverbond Nederland en Greenchoice en vindt zijn oorsprong in Vlaanderen. Daar werd in 2005 de eerste Dikketruiendag georganiseerd, gevolgd door een Warme Truien dag in Nederland het jaar er op. Op die dag is het de bedoeling dat iedereen de verwarming een paar graden terugdraait. Zo blijkt dat je ook met een trui het in de winter gewoon warm kunt hebben in huis.

Winnen met je truien-ontwerp

Om de dag extra kracht bij te zetten looft de gemeente Rotterdam 100 euro tegoed voor de webshop van Bianca Boonstra, ‘Chef Wol’. In die shop verkoopt Bianca brei- en haakpakketten.

Het gaat om het ontwerp, dus je hoeft de trui zelf nog niet af te hebben. Inzenden van je 010-trui ontwerp kan via Facebook op de pagina van Rotterdam Duurzaam. Dat kan nog tot en met dinsdag, 31 januari. Een onafhankelijke jury beoordeelt daarna de inzendingen.

De Warme Truiendag zelf is op 10 februari.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook