Bespaar continu

Politie zoekt getuigen woninginbraak ‘s-Gravenland

De politie is op zoek naar mensen die zaterdagmiddag iets hebben gezien van een woninginbraak aan de Jan Schoutenstraat. De inbrekers kwamen de woning in ‘s-Gravenland binnen door de cilinder volgens een beproefde methode ’te trekken’. Een foto laat duidelijk zien hoe zo de hele cilinder uit het slot is verwijderd.

Bij de woning zou zaterdagmiddag ergens tussen 16.30 en 19.45 uur ingebroken moeten zijn. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben contact op te nemen. (via 0900-8844)

Kentrekmethode bij woninginbraken

Politieagent Jacques Lems heeft direct ook een tip tegen deze kerntrekmethode, waarvoor soms professioneel materiaal gebruikt wordt. Een plaatje in het beslag dat dient als bescherming van de cilinder biedt uitkomst. Onderstaande video geeft aan hoe de methode werkt, en hoe zo’n plaatje er uit ziet.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook