Bespaar continu

Veel belangstelling voor activiteiten ontmoetingscentrum Prinsenhof

Het centrum de Prinsenhof in het Prinsenland mag zich verheugen op een gezonde belangstelling voor de georganiseerde activiteiten. Zo was ten tijde van het verspreiden van de laatste activiteitenfolder de verwenmiddag op 10 maart al helemaal volgeboekt. Deze ‘verwenmiddag’ voor ouderen is er in het kader van NLDoet. Op talloze locaties werken vrijwilligers dan mee aan verschillende projecten. Dat kan gaan om het opknappen van clubhuizen, het bijhouden van perkjes of het zorg dragen voor ouderen.

Een blik op de Facebookpagina van ontmoetingscentrum Prinsenhof laat zien dat ook andere activiteiten goed ontvangen worden.

Wijn- en Spijsavond in ontmoetingscentrum Prinsenhof

De afgelopen week stonden ondermeer een ‘Wijn en Spijsavond’ en een Surinaams themadiner op het programma. Op beide activiteiten was een gezellige groep mensen afgekomen. Ook voor komende maand zijn er al weer activiteiten volgeboekt.

Niet alleen voor de verwenmiddag voor ouderen geldt “vol!”. De eerste bijeenkomst van de belastingwinkel is ook al volgeboekt. Wie zodoende niet meer op 1 maart kan aanschuiven heeft gelukkig meer opties. Op 8, 15, 22 en 29 maart is er ook een ‘belastingwinkel’. Op die dagen verleent de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) met ondersteuning van studenten gratis fiscaal advies aan de ‘mindervermogenden’ van Rotterdam.

Ontmoetingscentrum Prinsenhof is te vinden aan het Bramanteplein in Prinsenland. Het hele activiteitenoverzicht van het centrum staat online op de website van het centrum.

Bespaar continu

2 thoughts on “Veel belangstelling voor activiteiten ontmoetingscentrum Prinsenhof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook