Bespaar continu

Kleine bijverdienste Lage Land snel geregeld via Twitter

Een extra helpende hand is soms zo geregeld, ook in het sociale domein. Dat bleek wel uit een oproepje op Twitter vandaag. Bij De Burcht zocht men iemand die tegen een kleine vergoeding een brommobiel kon schoonmaken. Met een Tweet was het geregeld: na het berichtje vanuit het Prins Alexander-account kon er later al snel gemeld worden dat er iemand was gevonden.

Het kan dus inderdaad snel gaan en er zijn twee mensen blij gemaakt. De Burcht, onderdeel van de Lelie Zorggroep, heeft een brommobiel-schoonmaker en een inwoner uit de buurt heeft een leuke bijverdienste. Gebiedsnetwerker Joop van Wijnbergen laat dus zien dat je met één berichtje soms al het verschil kunt maken. Niet elk probleem is natuurlijk zo snel opgelost, maar het laat wel zien dat de netwerken in een gebied soms ook perfect kunnen aansluiten.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook