Bespaar continu

Brandweer naar Vasaristraat vanwege ‘gaslucht’ die buiten hangt

De brandweer is deze nacht met spoed uitgerukt omdat er ter hoogte van de Vasaristraat in Prinsenland een vreemde lucht geroken zou zijn. Het vermoeden bestond dat het om gas ging. Binnen 10 minuten was de brandweer ter plaatse om onderzoek te doen. De lucht zou buiten de huizen in de straat hangen.

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond laat tegenover de Laaglandse Courant weten dat er door de brandweer ter plaatse uiteindelijk niets van een vrijgekomen stof geroken of gemeten is. Wel benadrukken zij dat het goed is dat mensen de brandweer bellen. “Beter een keer te veel, dan te weinig”.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook