Bespaar continu

Buurtbibliotheek Prinsenhof vanaf maart elke werkdag geopend voor gratis boeken lenen

De buurtbieb in ontmoetingscentrum Prinsenhof is vanaf maart elke werkdag geopend. Eerder was de bibliotheek in het ontmoetingscentrum bij het nieuwe Alexanderhof alleen op woensdagen geopend. Op die dagen staan vrijwilligers van het centrum nog steeds voor bezoekers klaar, maar boeken kunnen nu ook op de andere werkdagen geleend worden. Dat laat de vrijwilligerscoach van Prinsenhof weten.

Ontmoetingscentrum Prinsenhof

Het ontmoetingscentrum is ‘Huis van de Wijk’ voor de wijk Prinsenland. Dat betekent dat het centrum activiteiten ontwikkelt voor de omgeving en alle bewoners van de wijk in principe de mogelijkheid krijgen gebruik te maken van het ontmoetingscentrum. In het centrum werken vrijwilligers en verschillende organisaties om activiteiten te organiseren.

Vanaf 1 maart zal de buurtbieb van maandag tot en met vrijdag open zijn. Vrijwilligers zijn er zoals altijd op woensdagen aanwezig voor advies. Op andere, nieuwe, openingsdagen kan een geleend boek geregistreerd worden bij de receptie. Buurtbewoners kunnen er van 9.00 tot 17.00 uur gratis boeken lenen. Gelezen boeken kunnen bij de receptie ook weer ingeleverd worden.

Prinsenhof is gevestigd aan het Bramanteplein 2 in Prinsenland, in het nieuwe gebouw waar ook het zwembad zit.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook