Bespaar continu

Wie komt wanneer bij je aan de deur? Het collecte-seizoen is weer begonnen

De Hersenstichting was afgelopen week het eerste Goede Doel dat de deuren langsging om te collecteren. Het Centraal Bureau Fondsenwerving heeft een collecte-kalender online gezet, zodat je weet wie je wanneer aan de deur kunt verwachten. De Hersenstichting is een bekend goed doel, en de kalender helpt je ook de andere doelen te herkennen.

Op deze manier weet je oplichtingspraktijken makkelijker te herkennen, omdat de kalender aangeeft welk doel in welk week langs komt. Alleen de ‘collecteweek’ van Jantje Beton duurt twee weken: Het Algemeen Bestuur van de Stichting Collectenplan heeft ingestemd met een extra uitwijkmogelijkheid. Dat kan in dit geval omdat dit goede doel veelal collecteert met kinderen. Die hebben er baat bij als ze met daglicht langs de huizen kunnen.

Het collecte-seizoen is weer gestart, dus houd de kalender goed in de gaten.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook