Bespaar continu

Kiezen: de foto’s voor in de verbouwde Stadswinkel Alexander

De gemeente Rotterdam vraagt bewoners welke twee foto’s het best zijn voor de aankleding van de stadswinkel Prins Alexander. Het loket van de gemeente in Oosterflank wordt dit jaar verbouwt. In de centrale hal van de winkel komen twee zwart-witfoto’s die Prins Alexander genomen zijn. Met een korte vragenlijst wil de gemeente nu uitzoeken welke twee er dan moeten komen.

Update: De gemeente heeft eerder de pagina met foto’s weggehaald, waardoor er niet gekozen kon worden. In een reactie laat de gemeente weten dat er een foto ontbrak, maar de juiste pagina nu wel online staat.

Uitvergrote foto’s in de stadswinkel

Er kan gekozen worden uit een selectie van oudere en nieuwere foto’s. De foto’s waaruit gekozen kan worden zijn hier te vinden. Van de brug over de Ringvaartplas tot een winters metrostation Binnenhof in vroeger tijden.

Een keuze gemaakt? Naar welke gaat je voorkeur uit? Via deze korte enquête kun je de gemeente dan laten weten welke foto je graag in de stadswinkel ziet. Je kunt op één foto stemmen. De twee foto’s met de meeste stemmen zijn na de verbouwing in de centrale hal te zien.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook