Bespaar continu

Politie zoekt getuigen overval op vier mannen aan de Djeddalaan

De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van een overval op vier mannen in een portiek aan de Djeddalaan, in Oosterflank, afgelopen dinsdag. De vier werden door drie andere mannen gedwongen hun bezittingen af te geven. Omstreeks 22.25 uur kwamen de vier vrienden terug van een bezoek aan een restaurant, parkeerden de auto en liepen naar het huis aan de Djeddalaan. Daar werden zij door drie mannen het portiek in gedwongen, zo meldt de politie.

Overval Djeddalaan onder bedreiging van wapen

Door één van de daders werd de geparkeerde auto van de slachtoffers ook doorzocht, uit de auto werden meer bezittingen gestolen. De daders gingen er vervolgens vandoor in de richting van de Hoofdweg. De vier slachtoffers zijn een bewoner van het pand en drie gasten van hem uit België, Frankrijk en Italië. Zij zijn bij het pand voor de overvallers met vuurwapens bedreigd.

De politie heeft deze zaak in onderzoek en is ook nog op zoek naar getuigen. Ook mensen die eventueel andere informatie hebben over het voorval worden opgeroepen te reageren.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook