Bespaar continu

Hangjongeren bij station Alexander verwijderd, 1 had openstaande boete

De politie heeft gisteravond een aantal hangjongeren bij station Rotterdam Alexander aangesproken en gemaand te vertrekken. Volgens wijkagent Lems hingen de jongeren “doelloos rond”. Een van hen bleek een openstaande boete te hebben. Hij heeft die aan het bureau maar direct betaald.

Deze aanpak helpt volgens de politie bij het verbeteren van het veiligheidsgevoel in de buurt. In de directe omgeving van het NS-station geldt ook een verbod om rond te hangen. Bij het aanspreken van de hangjongeren, vrijdagavond, kwam de politie er achter dat er nog een boete openstond.

CC-Foto: M.M.Minderhoud, via Wikimedia

Bespaar continu

1 thought on “Hangjongeren bij station Alexander verwijderd, 1 had openstaande boete

  1. Super blij dat hier meer aan gedaan wordt woon er in de buurt en als ik uit de metro stapte s , avonds had ik echt een onveilig gevoel . Nogmaals goed dat hier wat aangedaan wordt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook