Bespaar continu

Inbreker ‘aan het werk’ in Beiroetstraat, op heterdaad betrapt

De politie heeft vandaag een inbreker aangehouden die ‘aan het werk’ was in de Beiroetstraat. Eenheden van de politie reageerden op een melding van een inbraak in de straat in Oosterflank. Toen de inbreker betrapt werd, vluchtte hij richting het Alexandrium. De politie heeft hem daarna toch aan kunnen houden.

De verdachte is inmiddels overgebracht naar het politiebureau. Eerder vandaag reageerde de politie ook al op een inbraakmelding in Oosterflank. Die keer was het echter vals alarm. Het betrof een bewoner die zijn sleutel was vergeten. Het aantal inbraken in Rotterdam is gelukkig dalende. Nog steeds zijn er echter ‘hot spots’ waaronder Zevenkamp in Prins Alexander. Die wijken krijgen extra aandacht van gemeente, politie en woningcorporaties.

Titelfoto: Copyright Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook