Bespaar continu

Ontsnapte Elias Adahchour opgepakt in Brabantse Etten-Leur

De ontsnapte Elias Adahchour is gisteren in Brabant door een speciale eenheid van de politie opnieuw opgepakt. Dat laat de politie weten. Adahchour wist aan zijn bewakers te ontkomen tijdens een bezoek aan het Sint-Franciscus ziekenhuis. Daar was hij vorige maand voor een behandeling. Hij ontsnapte richting de Kleiweg, maar daarna was de politie het spoor bijster. Ook in Prins Alexander werd gevraagd naar de man uit te kijken.

Ontsnapte gevangene gevonden en opgepakt

Een speciaal team, FASTNL, heeft de 24-jarige man gisteren in Etten Leur weten te traceren en op te pakken. Hij zat in de voorlopige hechtenis toen hij op 18 januari wist te ontsnappen.

Na zijn ontsnapping werden foto’s verspreid en werd er een grote zoekactie op touw gezet. Ook een politiehelikopter werd die week nog ingezet. Op verschillende plekken in Rotterdam en omgeving zijn volgens de politie al eerder invallen gedaan, maar die tips leidden niet naar de ontsnapte Adahchour. Hij zat oorspronkelijk vast voor twee schietincidenten op 4 en 9 december in Rotterdam. Het lijkt te gaan om de twee schietpartijen waar de Telegraaf in 2016 berichtte.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook