Bespaar continu

Wie de Open Dag gemist heeft, kan nog op herhaling bij Comenius College

De vestiging van het Comenius College in Rotterdam hield de afgelopen maand een open dag. Daar presenteerden leerlingen van de school hun eigen bedrijven en hielden ze presentaties en demonstraties voor de bezoekers. Voor diegenen die de open dag gemist hebben en overwegen zich voor volgend schooljaar bij het Comenius in te schrijven, is er nog een tweede kans. De school houdt 23 februari een Open Dag light.

De Rotterdamse vestiging van het Comenius College kreeg twee dagen voor de open dag in januari het predicaat ‘Excellente School’. Voor de bekendmaking waren wethouder Hugo de Jonge (onderwijs) en mystery guest Staatssecretaris Sander Dekker (ministerie OCW) op de school aanwezig.

Open Dag is ‘de school in bedrijf’

In tegenstelling tot een gewone informatieavond is bij een Open Dag de hele school in bedrijf, zo meldt het Comenius. Dat moet een overzicht brengen van wat de school te bieden heeft. Leerlingen op de school hebben de keuze uit vier speciale profielen: de  onderwijsstromen International Business School, Sportfocus, Tech+ en pre-havo.

Voor de Open Dag light kan men terecht op donderdag 23 februari 2017, van 17.00 tot 19.00 uur. Dan worden bezoekers op het Comenius rondgeleid om kennis te maken met de sfeer op school en is er de gelegenheid vragen te stellen.

In het biologielokaal van Comenius Rotterdam leggen docent en leerling samen aan de bezoekers uit hoe het menselijk lichaam in elkaar zit.

Titelfoto: In het lokaal van de International Business School van Comenius Rotterdam presenteren leerlingen de bedrijven die ze hebben opgericht.

Foto’s: Comenius Rotterdam

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook