Bespaar continu

Prinsenhof zamelt blikgroente in voor voedselbank Het Palet

Ontmoetingscentrum Prinsenhof in Prinsenland zamelt blikgroente in voor de voedselbank in Het Palet. Met de inzameling hoopt Prinsenhof ook groenten ter beschikking te kunnen stellen die niet in het standaardpakketen zitten. In de maanden maart en april zamelt men ‘groente in blik’ in.

Groente in blik voor voedselbank

Het centrum vragen wijkbewoners speciaal om groente in blik en niet in glas, omdat dat extra kwetsbaar is. Ingezameld eten haat naar Het Palet, in het Lage Land, dat een voedselbank beheert. Mensen die groente willen afgeven kunnen terecht bij de receptie van Prinsenhof aan het Bramanteplein 2. Daar staat in maart en april een speciale mand voor de donaties.

Het ontmoetingscentrum is sinds vorig jaar gevestigd in het nieuwe onderkomen aan het Brabanteplein, in het Alexanderhof. (Bij het zwembad)

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook