Bespaar continu

René Hoff geïnstalleerd als nieuw gebiedscommissielid voor Prins Alexander

Deze avond is bij de vergadering van de gebiedscommissie Prins Alexander René Hoff officieel geïnstalleerd als lid. Hoff wordt lid van de commissie namens de PvdA en neemt het stokje over van Peter Pieterse. Pieterse deed eerder een stapje terug, omdat zijn politiek werk in Alexander niet meer samenging met zijn baan bij de FNV.

Gebiedscommissie Prins Alexander

Bij de openbare vergadering van de gebiedscommissie in de Rendierhof in Kralingseveer legde Hoff de eed af en werd hij direct geïnstalleerd. Hij was eerder als deelraadslid voor de PvdA politiek actief binnen de voormalig deelgemeente Prins Alexander.

Van Peter Pieterse werd eind januari formeel afscheid genomen. Gisteravond volgde daarop nog een informeel afscheid, waar hij ook de Mia van IJperenonderscheiding ontving. Pieterse heeft zich 30 jaar politiek ingezet in Alexander.

Nieuw gebiedscommissielid in Prins Alexander

Vandaag, donderdag 16 februari, wordt René Hoff geïnstalleerd als…

Posted by Gebiedscommissie Prins Alexander on Thursday, February 16, 2017

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook