Bespaar continu

Politie en Brandweer geven senioren voorlichting over veiligheid

De gemeente Rotterdam geeft op 21 februari in samenwerking met de hulpdiensten voorlichting over veiligheid. Dat laat de gebiedscommissie Prins Alexander dit weekend weten. De ochtend is speciaal gericht op senioren, en wordt gehouden in De Berlagehof in het Lage Land.

Senioren en Veiligheid in het Lage Land

Bij deze bijeenkomst voor senioren in het Lage Land krijgen bewoners van de wijk tips over het voorkomen van onveilig situaties. Daarnaast is er ook de gelegenheid om ervaringen te delen en zelf vragen te stellen over de veiligheid in de stad.

De inloop is de 21e vanaf half 10 in De Berlagehof, aan de Hanrathstraat, en de voorlichting duurt tot 12.00 uur. Politie, Brandweer en Veilig Thuis Rotterdam werken die dag samen om een goede voorlichting te geven.
 

Titelfoto: Copyright Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook