Bespaar continu

Specsavers Alexandrium spaart ruim 2000 euro voor stichting Open Arms

Stichting Open Arms heeft ruim 2000 euro ontvangen van de stichting Specsavers Steunt. Dat maakte Open Arms eerder deze week zelf bekend. Het bedrag is bij elkaar gespaard door klanten van Specsavers Alexandrium. Het bedrag komt nog eens bij de 3000 euro die Open Arms eerder al in ontvangst mocht nemen vanuit de actie ‘Help Nederland vooruit’ van ING.

Stichting Specsavers Steunt

De stichting Specsavers Steunt is er speciaal om de omgeving van vestigingen van de brillenspeciaalzaak ook sociaal te ondersteunen. Met een bedrag per verkochte bril of gehoorapparaat ondersteunen de klanten van de winkels zo goede doelen in hun eigen omgeving.

Afgelopen donderdag mocht Open Arms het bedrag van €2.000,00 in ontvangst nemen. De stichting heeft de thuisbasis in Het Palet in het Lage Land. Open Arms organiseert sociale projecten in de wijk, en stelt zich tot doel “goed nieuws” te zijn voor buurtgenoten.

In het gebouw van Het Palet aan de Duikerstraat organiseert de stichting veel verschillende activiteiten. De stichting organiseer er een ouderensoos, een kringloopwinkel en een ‘crea café’. Met het bedrag dat zij eerder deze maand mochten ontvangen heeft de sociale stichting nu dus ruim 5000 euro aan donaties vanuit bedrijven in kas.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook