Bespaar continu

Stichting Open Arms wint 3000 Euro voor Het Palet bij ‘Help Nederland vooruit’

Vandaag werd bekend dat Stichting Open Arms 3000 Euro heeft gewonnen in de actie ‘Help Nederland vooruit’ van ING. De bank overhandigde de bijbehorende cheque eerder vandaag aan de stichting. Open Arms creëert ontmoetingsplekken waar buurtgenoten anderen kunnen ontmoeten. De stichting werkt vanuit Het Palet in het Lage Land.

Open Arms activiteiten in het Lage Land

Deelnemende stichtingen moesten stemmen binnenhalen, omdat er verschillende bedragen te verdelen waren. In elk gebied waren er geldbedragen tussen 1000 en 5000 euro. Met 3000 euro mag Open Arms dus erg tevreden zijn. De stichting stelt zich tot doel “goed nieuws” te zijn voor buurtgenoten van het Lage Land. Daarbij beroepen ze zich op een bijbeltekst, “Wij hebben lief, omdat God ons eerst heeft liefgehad“.

In Het Palet aan de Duikerstraat 29-31 organiseert de stichting veel verschillende activiteiten. Anders dan de grondslag misschien doet vermoeden gaat het hier niet per se om kerkelijke activiteiten. Zo is er een ouderensoos, een kringloopwinkel en een ‘crea café’.

Bespaar continu

1 thought on “Stichting Open Arms wint 3000 Euro voor Het Palet bij ‘Help Nederland vooruit’

  1. Zijn dat bakken waar je een pasje voor moet gebruiken,dat zou wel welkom zijn want er zijn mensen uit andere straten die tuin afval of huisvuil er in deponeren en wij kunnen het dan niet kwijt dan blijft hun afval lekker schoon terwijl zij ook reinigingsrechten betalen!
    hartelijke groet Eef.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook