Bespaar continu

Studenten Hogeschool Rotterdam helpen bij kinder-activiteitenmiddag Ravottuh

Het kinderspeelterrein van Ravottuh krijgt woensdag hulp van studenten van de Hogeschool Rotterdam. De studenten pedagogiek assisteren bij Ravottuh aan de Lieven de Keystraat in het Lage Land met de spellen voor de kinderen. De dag, die het buitenspeelseizoen alvast een beetje moet inleiden, wordt afgesloten met een kamvuur.

Klauteren en klimmen bij Ravottuh

De middag met verschillende activiteiten voor kinderen begint om 13.30. Het doel van de buitenspeelvereniging is kinderen buiten veilig te laten klauteren, klimmen en voelen. Op het terrein aan de Lieven de Keystraat kunnen kinderen naar hartelust buitenspelen. Zo leren ze spelenderwijs omgaan met risico’s en krijgen ze meer kennis over de natuur. ‘Ravottuh’ vindt het belangrijk dat kinderen echt vrij en avontuurlijk in het groen kunnen spelen. Dat kan in een stadse omgeving niet altijd.

De groep van de organisatie zelf bestaat uit ontwerpers, groendocenten, stadspedagogen, conceptontwikkelaars, jeugdwerkers. Zij krijgen woensdag 8 februari hulp van studenten pedagogiek, die vanuit hun opleiding dus leren hoe hoe onderwijs helpt bij het opvoeden van kinderen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook