Bespaar continu

Techniek College bij Prinsenland deels ontruimd vanwege ‘vreemde lucht’

De brandweer heeft een deel van de locatie van het Techiek College bij metrohalte Schenkel ontruimd. In de school aan de Prins Constantijnweg zou een ‘vreemde lucht’ geroken zijn, de brandweer doet nu onderzoek naar de oorzaak. Meerdere studenten zouden ‘niet lekker’ geworden zijn van de aanwezige lucht.

Leerlingen zouden hebben geklaagd over ‘prikkelende luchtwegen’. Brandweer en politie zijn ter plaatse. De bewuste locatie van het Techniek College ligt op de grens van de wijken Oosterflank en Prinsenland met Capelle aan den IJssel. Voor het incident is Fase GRIP 1 afgekondigd, wat betekent dat het om een “incident van beperkte afmetingen” gaat. Leerlingen en leraren die last hadden van de lucht hoefden niet verder behandeld te worden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook