Bespaar continu

Leerlingen Thorbecke sport & dans brengen dansshow in theater Zuidplein

Leerlingen van de Thorbecke vmbo voor sport & dans brengen dinsdag 14 maart een dansshow in theater Zuidplein. De jongeren zetten een show neer waarbij ze zelf de muziek hebben gekozen en de eigen moves hebben bepaald en ingestudeerd. Ze worden bij hun show begeleid door drie dansdocenten.

Tickets voor Thorbecke dansshow

De dansshow met de titel ‘Teenage Life’ vindt plaats op dinsdag 14 maart vanaf 20.00 uur. Kaarten (7,50) zijn bij het theater op Zuidplein aan de deur verkrijgbaar of in de voorverkoop. De voorverkoop is in de pauzes van de school, locatie Tattistraat, bij de hoofdingang aan de Prins Alexanderlaan 151. De voorverkoop gaat weer van start op maandag 6 maart.

De shows van de leerlingen van het Thorbecke groeiden over de jaren door van de eigen aula’s naar het Isalatheater in Capelle aan den IJssel. Daarna moest worden uitgeweken naar het theater Zuidplein.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook