Bespaar continu

Verkeer op Prins Alexanderlaan stond al vroeg op de dag vast

Met de storm van vandaag op de achtergrond stond het verkeer op de Prins Alexanderlaan vandaag al vroeg vast. Tegen vier uur konden auto’s ook bij een groen stoplicht soms niet verder omdat er geen doorkomen aan was. Dat is voor de gebruikelijke avondspits. Openbaar vervoersbedrijven hadden gisteren al voor vertragingen gewaarschuwd. De Nederlandse spoorwegen liet vandaag minder treinen rijden.

Op verschillende andere plekken in de stad had ook het wegverkeer last van de harde wind. De ANWB waarschuwde voor harde windstoten. In en om de stad stonden veel files. Op de Van Brienenoordbrug schaarde een vrachtwagen die door een harde windstoot werd gevangen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook