Bespaar continu

Ambulance voor oudere man bij Ichtuskerk in Lage Land

Rond half 12 deze morgen is er een ambulance uitgerukt naar de Ichtuskerk Jaap van der Hoekplaats in het Lage Land. In het gebouw, waar ook de Koreaans gereformeerde kerk gevestigd is, leek een man onwel te zijn geworden. Bij de kerk op de hoek van de Van der Hoekplaats en de Merkelbachstraat was een kleine groep van kerkgangers verzameld voor de ingang. Naarmate de tijd verstreek en de ambulancebroeders hun werk verspreidde de groep bezorgde bezoekers bij het gebouw zich weer.

De ambulance werd voor het gebouw gezet en even voor het middaguur werd uiteindelijk een oudere man op een brancard het gebouw uit gereden. Hij is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis, de man werd daarbij vergezeld door zijn vrouw die in de wagen aan zijn zijde mocht plaatsnemen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook