Bespaar continu

Arrestatieteam haalt op spectaculaire wijze ‘verwarde man’ uit woning Voermanweg

Een ‘verwarde man’ is deze middag door de politie uit zijn woning aan de Voermanweg gehaald. De operatie in Oosterflank ging op vrij spectaculaire wijze, waarbij leden van het arrestatieteam aan touwen abseilden naar de verdieping van de woning.

Verwarde man in woning

In het appartementencomplex aan de Voermanweg had een man zich verschanst bij zijn woning. Hij zat in een psychose en had zichzelf ingesloten in huis. Leden van het team van Dienst Speciale Interventies (DSI) abseilden naar de woning. De man gaf zich daar over aan de politie, die hem zo kon aanhouden.

Het tafereel zorgde zo voor vrij spectaculaire beelden van leden van het politieteam dat zich aan touwen liet afzakken. De man is overgebracht naar het bureau en zal daar onderzocht worden door een arts. Er wordt ook zorg gedragen voor een in de woning aangetroffen kat.

Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook