Bespaar continu

Auto’s botsen op kruising Koningslaan, een persoon naar ziekenhuis

Na een aanrijding op de Koningslaan is er vandaag een persoon naar het ziekenhuis gebracht. Twee auto’s botsten op elkaar bij de kruising van de Koningslaan met de Duikerstraat en de Hendrick Staetsweg. Er was veel schade aan de auto’s die beide weggetakeld moesten worden.

Kruising Koningslaan

De kruising van de Koningslaan met de Duikerstraat is regelmatig het toneel van bijna-missers, maar deze morgen konden twee wagens elkaar niet ontwijken. Ambulance en politie werden opgeroepen. Daarnaast bleken beide auto’s uiteindelijk niet meer op eigen kracht verder te kunnen.

Eén persoon is uiteindelijk voor controle naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt de politie.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook