Bespaar continu

Brandweer naar Prinsenpark voor man te water, treft niemand

Hulpdiensten zijn deze middag uitgerukt naar het Prinsenpark omdat er een oudere man te water gekomen zou zijn. Rond kwart voor vijf kwamen brandweer en andere hulpdiensten af op de melding in de Madernastraat in Prinsenland. Ter plekke bleek de situatie echter wat onduidelijker dan de melding deed vermoeden. Er werd in het water bij het Prinsenpark niemand aangetroffen.

De brandweer was aanwezig met verschillende wagens en duikers. Daarnaast was er ook politie aanwezig. Die vonden echter allen niemand in het water bij het park. De Laaglandse Courant zag de ambulance, die iets later arriveerde, dan ook vrijwel direct weer vertrekken. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de melder van het incident.

Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook