Bespaar continu

Gebiedscommissie keurt subsidie voor Avondvierdaagse goed

De avondvierdaagse Lage Land en Prinsenland heeft gisteren een subsidie toegekend gekregen van de gebiedscommissie Prins Alexander. De organisatie had de subsidie aangevraagd om onder andere flyers en de medailles voor alle deelnemers te bekostigen.

Avondvierdaagse Lage Land en Prinsenland

De wandeltocht moet plaats vinden van 29 mei tot en met 1 juni van dit jaar. Op de laatste avond van de avondvierdaagse, die in het Prinsenpark start, zou er ook een drumband aanwezig moeten zijn. De aanvraag voor de subsidie is tijdens de vergadering van de gebiedscommissie, donderdag 23 maart, zonder verdere omhaal goedgekeurd.

Kinderen in het Lage Land en Prinsenland kunnen zich inschrijven via hun basisschool. Volwassenen die willen meelopen voor een medaille kunnen zich inschrijven bij Fysiotherapie Lage Land. De vierdaagse start elke avond om 18:30.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook