Bespaar continu

Online gemeentelijk informatiesysteem ‘Mijn Loket’ nog steeds niet toegangelijk

Na onderhoud dit weekend bleek het informatiesysteem ‘Mijn Loket’ ook vandaag nog niet toegankelijk. Tijdens het onderhoud is volgens de gemeente “iets fout gegaan”. Bij het terugzetten van een backup bleken de problemen groter dan voorzien. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het systeem na dit weekend direct weer beschikbaar was.

Opsporen van problemen met Mijn Loket

Er wordt nog gezocht naar de precieze oorzaak van de problemen, en de oplossing daarvoor. Als gevolg van de problemen bij het onderhoud waren ook vandaag de functies van het systeem niet toegankelijk. Daaronder vallen ondermeer het bekijken van gemeentelijke aanslagen en persoonlijke gegevens uit de gemeentelijke basisadministratie (gba).

De gemeente kan op dit moment nog niet zeggen wanneer het systeem weer hersteld is.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook