Bespaar continu

Inzet van hoogwerker brandweer ondersteuning ambulancezorg

De brandweer heeft deze middag met een hoogwerker assistentie verleend aan ambulancebroeders bij een flat aan de Bramantestraat. De wagen was opgeroepen voor het zogenaamde ‘afhijsen’. Dat is het uit een flatgebouw halen van een patiënt die niet op de gewone manier vervoerd kan worden. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer iemand alleen stabiel liggend vervoerd mag worden.

Naast de ambulance en de hoogwerker van de brandweer was ook de politie aanwezig in de straat in Rotterdam Prinsenland. De brandweer verleende de zorgverleners assistentie met wagens uit de kazernes Metaalhof en Slotlaan.

Bespaar continu

2 thoughts on “Inzet van hoogwerker brandweer ondersteuning ambulancezorg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook