Bespaar continu

Aandacht voor Het Lage Land en de Laaglandse Courant in aanloop naar verkiezingen

Het Lage Land is een ‘politieke doorsneewijk’, zo ontdekte het AD/Rotterdams Dagblad. Omdat de verkiezingsuitslag in de wijk die van de landelijke verkiezingen in zijn totaal de afgelopen keer dicht leek te naderen is er in de aanloop naar de verkiezingen extra aandacht voor de wijk. Vandaag is die aandacht voor de Laaglandse Courant in een interview met de hoofdredacteur. De journalisten van beide media praten over buurtnieuws, bewoners en de verkiezingen.

De website oogt “strak, rustig en betrouwbaar”, zo schrijft journalist Mark Hoogland in het AD. Hij vraagt ook waarom ‘de Laaglandse’ eigenlijk bestaat. “Ik wil graag meer weten en lezen over de wijk”. Omdat blijkt dat meer mensen er over denken groeit ook onze Facebookpagina gestaag verder.

Buurtnieuws uit het Lage Land

Wij brengen nieuws uit de gebieden “tussen Brienenoord en A20” omdat de wijken in deze omgeving zo veel met elkaar te maken hebben. Wie in het Lage Land woont, kent ook het Prinsenpark en winkelt in het Alexandrium bij Oosterflank. Op dit moment geheel zonder advertenties, merkt ook het AD op, dat benieuwd is hoe de ‘schoorsteen blijft roken’.

Op dit moment is het de bedoeling dat we voor het eind van het jaar voldoende adverteerders of andere partners hebben. Dan kunnen we ook extra redactie betalen, of op een andere manier extra aandacht aan de wijk besteden. Tot die tijd drijven we hier op het enthousiasme van de bewoners en belangstellenden.

Het hele interview met hoofdredacteur Gyurka Jansen van de Laaglandse Courant staat vandaag in de weekendeditie van het AD/Rotterdams Dagblad.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook