Bespaar continu

Finaliste Missverkiezing geeft Bollywood-dansworkshop voor het goede doel

De 18-jarige Karishma Koellin geeft 23 maart een Bollywood-dansworkshop in cursuscentrum CurZus&Zo. Bollywood is de overwegend Hindi-talige film-, video- en tv-industrie rondom de Indiase stad Mumbai (ook bekend als Bombay). Veel films staan bol van de muziek en dans.

Geld ophalen met workshop dansen in bollywood-stijl

Koellin woont zelf in Prinsenland. Ze is finaliste in de Miss Indian beauty verkiezing. Alle deelneemsters zamelen geld in voor een waterpomp in een dorpje in India. Zij kwam bij CurZus&Zo, in het Lage Land, met de vraag of ze er de cursus mocht organiseren. De opbrengst ervan gaat geheel naar het gekozen goede doel.

Donderdag 23 maart zijn er twee cursussen. Een cursus voor volwassenen van 14.30 tot 15.30 en een voor kinderen van 8 tot 12 jaar, van 16.00 tot 17.00 uur. Karishma Koellin wil graag haar danstalent inzetten en kwam zo op het idee van de lessen in de danscultuur van Bollywood.

De kosten bedragen 7,50 euro, die opbrengst gaat geheel naar het drinkwaterproject. Dat project wordt gerealiseerd in het district Dahanu in India.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook