Bespaar continu

Agent in burger pakt fietsendief bij Weegschaalhof

Een agent in burger kwam vandaag een fietsendief op het spoor die hij op heterdaad wist te betrappen bij het Weegschaalhof in Oosterflank. De dief kon een zwarte omafiets openbreken en de politie zoekt nu de rechtmatige eigenaar.

Fietsendief in Oosterflank

De politie was bezig met een actie toen de agent in burger iemand zag die bekend was bij de politie. Deze probeerde eerst een fiets te stelen aan de Kreeftstraat, maar dat lukte niet. Daarna werd een ‘omafiets’ aan het Weegschaalhof geprobeerd. Die fiets wist de dief wel open te krijgen.

Direct daarna is de verdachte door de politie aangehouden. De fiets is nu in beslag genomen en staat op het politiebureau Slotlaan. Daarom zoekt de politie ook de eigenaar van het rijwiel. Op onderstaande foto’s is te zien om welke fiets het gaat. De eigenaar kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Politieactie ‘Slagkracht’

In het gebied was de politie net bezig met de politieactie ‘Slagkracht’. Volgens de politie is dat een actie die gericht is tegen jeugdoverlast en criminaliteit op ‘hotspots’. Zowel agenten in uniform als in burger doen mee aan de acties op de plekken met relatief veel overlast. ‘Slagkracht’ is een actie van het basisteam IJsselland.

Recherche Oost op zoek naar eigenaar fiets.

Vandaag, woensdag 8 maart 2017, omstreeks 14:30 uur
zag tijdens de actie…

Posted by Politie Rotterdam, district Rijnmond-Oost on Wednesday, March 8, 2017

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook