Bespaar continu

Politiehelikopter helpt bij pakken berovers 14-jarige jongen

Een politiehelikopter heeft afgelopen zondag geassisteerd bij de arrestatie van vijf tieners. Die hadden een 14-jarige jongen hadden beroofd. De jongen werd in het Prinsenpark tegen de grond gewerkt. Hij moest in het Prinsenpark zijn riem, Louis Vuitton schoenen en een horloge aan zijn belagers af staan. Een vriend van het slachtoffer heeft daarop 112 gebeld, zo meldt de politie vandaag.

Hulp van boven met de politiehelikopter

Agenten begonnen na de melding in Prinseland een zoektocht naar de daders. Zij kregen hulp van boven: een politiehelikopter hielp met de zoektocht naar de gevluchte tieners. Die zoektocht had succes, want de politie kon vijf jongens uit Rotterdam en Leidschendam aanhouden. Bij hen werd ook een dele van de buit aangetroffen.

De vijf jongens, in de leeftijd van 14 tot en met 17 jaar, zitten volgens de informatie van de politie nog vast. Zij worden door de recherche verhoord.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook