Bespaar continu

Praten over problemen in de wijk bij de WijkServicebalie010 in het Lage Land

De WijkServicebalie010 staat vrijdag 31 maart op het Samuel Esmeijerplein/Marinus Bolkplein in het Lage Land. Bij deze servicebalie kunnen mensen terecht die problemen hebben opgemerkt in de wijk. Met de balie wil de gemeente dichter bij de verschillende groepen in de mensen komen. Het vormt een direct aanspreekpunt om bijvoorbeeld vervuiling in het straatbeeld te melden.

Meldingen bij de WijkServicebalie010

Bij de wijkservice balie staan medewerkers van de gemeente klaar om te helpen. Ze kunnen inspringen als er iets kapot is in de wijk, of als je ergens vervuiling hebt opgemerkt. De balie reist door heel Rotterdam heen om een makkelijk en lokaal aanspreekpunt te zijn voor bewoners. Vrijdag de 31e staat de balie in de ochtend op de markt in het Lage Land. Van 09.30 en 11.30 kunnen er dan meldingen gedaan worden.

Is er niet direct een oplossing? Dan maken de medewerkers een melding die wordt opgevolgd door de gemeente. De Gemeente Rotterdam werkt naast de balies ook met directe meldingen. Dat kan via het telefoonnummer 14010, via de website van de gemeente en via de BuitenBeter App.

Eerder stond de balie bijvoorbeeld ook in IJsselmonde.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook