Bespaar continu

Rattenslang ontsnapt uit terrarium in Lage Landse Bazelbuurt

Een bewoner van de Van der Kloot Meyburgstraat meldde deze middag dat zijn rattenslang was ontsnapt uit een terrarium. Het dier is ongevaarlijk voor mensen of honden en katten. De politie kijkt uit naar het ontsnapte dier.

Update Woensdag 29 maart: De slang is weer terecht. Volgens de eigenaar “weer rustig in zijn terrarium met een slot er op”

Het dier is eerder vandaag ontsnapt uit het verblijf in de woning in de Rotterdamse Bazelbuurt in de wijk Lage Land. Er is ook melding gedaan bij Amivedi, de vrijwilligersorganisatie voor vermiste huisdieren. Ook de eigenaar benadrukt dat de slang niet gevaarlijk is. Natuurlijk kan een toevallige vinder wel flink schrikken van het dier. De rattenslang is sowieso niet giftig.

Titelafbeelding is niet het dier in kwestie.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook