Bespaar continu

Brandweer en ambulance in De Klerkstraat na reanimatie-oproep

Gisteravond zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie in het Lage Land. De brandweermannen van kazerne Metaalhof kregen hier assistentie van hun collega’s van kazerne Slotlaan (Capelle aan den IJssel). Dat korps verleende assistentie met de hoogwerker, die op hoogte van een woning in het flatgebouw aan de De Klerkstraat werd gebracht.

Op verschillende punten in de straat waren politiewagens aanwezig. Hoogwerkers van de brandweer worden bij zorgverlening regelmatig ingezet voor het zogenaamde ‘afhijsen’. Dat is het uit een flatgebouw halen van een patiënt die niet op de gewone manier vervoerd kan worden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook