Bespaar continu

Brand in woning Mertensstraat, politie treft hennepkwekerij aan

In een flat aan de Mertensstraat heeft deze morgen korte tijd een felle brand gewoed. De brandweer kreeg de brand in de portiekwoning in het Lage Land snel onder controle. Met de politiehelikopter keek de politie bij de bluswerkzaamheden mee.

Vrij snel na het blussen van de brand wilde de politie wel kwijt dat er in de woning een hennepkwekerij is aangetroffen. Wat in die kwekerij de precieze oorzaak van de brand is geweest, is nog niet bekend. Vaak zorgt bijvoorbeeld kortsluiting voor branden in dit soort kwekerijen die in woningen zijn aangelegd.

Foto’s en titelfoto: Marina Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook