Bespaar continu

Koningsdag: braderie bij ontmoetingscentrum Prinsenhof en in Kralingseveer

Met zoveel referenties aan het Oranjehuis in Prins Alexander kan het haast niet anders dan dat Koningsdag goed gevierd wordt in de verschillende wijken. Ontmoetingscentrum Prinsenhof heeft dit jaar een Koningsbraderie opgezet. Vanaf 11.00 uur staan de kraampjes al klaar voor de bezoekers. Voor de kinderen is er een groot springkussen.

Koningsbraderie

De braderie bij De Prinsenhof is nog open tot 17.00 uur deze middag. Niet alleen in Prinsenland zijn er verschillende activiteiten, bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er een vrijmarkt voor kinderen. Kinderen kunnen daar al vanaf 10.00 terecht met een eigen kleedje en een plekje opzoeken op het grasveld. Daar kunnen ze nog tot 17.00 uur hun eigen waar verkopen.

Op het terrein van de Buurt- en Speeltuinvereniging is er vandaag vanaf 14:00 uur ook een Rotterdamse live-artiest om er wat extra sfeer bij te brengen. De Koningsbraderie van de Prinsenhof is vandaag op het Bramanteplein in Prinsenland, de vrijmarkt en muziekmiddag in Kralingseveer is aan de Giraffestraat 45.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook