Bespaar continu

Zaterdag in teken van Kunst en Curiosa bij Piekfijn

‘Tweedehandswarenhuis’ Piekfijn heeft zaterdag een speciale dag voor Kunst & Curiosa. Naast de speciale aandacht voor deze decoratieve voorwerpen kunnen bezoekers er ook terecht voor de gewone collectie. Bij Piekfijn kunnen Rotterdammers terecht voor tweedehands kleding, meubels, boeken, serviesgoed en nog veel meer zaken die zo een tweede leven krijgen.

De Kunst & Curiosa-dag is de gehele zaterdag, 15 april, van 09.00 tot 17.00 uur. Een echt kunstwerk of een creatief figuurtje? Dit weekend kunt u daarvoor terecht bij de vestiging in Prins Alexander. Piekfijn heeft daar een winkel aan de Aluminiumstraat 6. Spullen die nog bruikbaar zijn via bij Piekfijn een nieuwe eigenaar.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook