Bespaar continu

Geld buitgemaakt bij overval tankstation Total Prinsenlaan

Bij een overval op het tankstation aan de Prinsenlaan is deze morgen een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De overvallers van de Total zouden een medewerker bedreigd hebben, zo meldt AD. Zij vluchtten eerst te voet, later op een fiets. De politie is nog naar het tweetal op zoek. 

Update 18:46 Volgens de politie kwam het tweetal even na 10.00 uur het tankstation binnen. Eén bedreigde een medewerkster en dwong haar de kassalade open te maken, de ander deed een greep in de kassa. De politie doet onderzoek en is op zoek naar meer informatie en getuigen.

Titelafbeelding: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook