Bespaar continu

Leerlingen Thorbecke sport & dans helpen bij Marathon Rotterdam

Bij het 20 en 30 kilometerpunt bemannen leerlingen van het Thorbecke voor sport & dans vandaag de waterposten. Zij staan als vrijwilliger bij de marathon van Rotterdam klaar met bekertjes water.

Water voor de marathon

Om op tijd klaar te zijn moesten de leerlingen vroeg uit de veren. Al vanaf even na 7 uur deze morgen wordt er gewerkt aan de voorbereidingen, zo meldt de school zelf. Lopers die deelnemen aan de marathon kunnen op de twee plekken waar de leerlingen klaar staan terecht voor een snelle verfrissing. De afdeling van het Thorbecke in Prinsenland waar de vrijwilligers vandaan komen is een speciale opleiding met extra aandacht voor sport en dans.

Leerlingen krijgen er de gewone lessen, zoals wiskunde en Engels, maar ook 4 tot 6 uur per week sport of dans. Deze extra lessen op de school aan de Tattistraat worden aangevuld met regelmatige sporttoernooien en dansoptredens.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook