Bespaar continu

Prins Alexander staat stil bij dodenherdenking op het Samuel Esmeijerplein

Met twee minuten stilte en een kranslegging is de jaarlijkse dodenherdenking in Prins Alexander op het Samuel Esmeijerplein gehouden. Het moment van stilte werd voorafgegaan door een stille tocht vanaf de Alexanderkerk naar het plein. Na het taptoe-signaal hielden alle aanwezigen de twee minuten stilte in acht.

Na het Wilhelmus volgde een kranslegging in het Lage Land door ondermeer de gebiedscommissie, de gezamenlijke kerken en de politie. Een 8-jarige leerling van De Piloot droeg een gedicht voor waarna voorzitter van de gebiedscommissie Ron Davids nog een korte toespraak hield. Voor alle aanwezigen is er na een kort defilé nog koffie in de St. Caeciliakerk aan de Zocherstraat.

In Prins Alexander werd ook in Nesselande stilgestaan bij de herdenking. Daar werd een moment stilte in acht genomen aan de Corsicalaan.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook