Bespaar continu

Slotfeest sluit maand met dubbele verjaardag voor Prinsenhof af

Met een slotfeest is er dit weekend een einde gekomen aan een bijzondere verjaardagsmaand voor de Prinsenhof. Voor dat het zo ver was moest er afgelopen week echter eerst nog Koningsdag gevierd worden. Met een braderie op het Bramanteplein en een Koningsdiner voor 82 personen was dat nog even flink doorwerken. Dit weekend volgde dan het sluitstuk voor de activiteiten deze maand: een mooi slotfeest.

Dubbele verjaardag voor De Prinsenhof

Ontmoetingscentrum Prinsenhof bracht met het feest een bedankje aan alle vrijwiligers die zich voor het centrum hebben ingezet. Door die vrijwilligers kan het centrum nu al tien jaar een plek innemen in het sociale leven in Prins Alexander. De jubileumcommissie kon terugkijken op 10 jaar aan historie, maar er was nog een extra verjaardag. Deze maand was het ook het ook een jaar geleden dat het centrum de intrek nam in het gebouw van het Alexanderhof.

Met deze nieuwe locatie zit De Prinsenhof in een schitterend nieuw pand, samen met het zwembad en het kantoor van DOCK. Na het feest is men zeker niet achterover gaan zitten, want vandaag was er al weer een ‘repaircafé’ in De Prinsenhof. Woensdag is er de gelegenheid om met een bakje koffie te spreken over verlies en te spreken over verwerking. Met een geweldige verjaardagsmaand achter de rug is De Prinsenhof ook klaar voor de volgende tien jaar.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook