Bespaar continu

G1000: 1000 Rotterdammers spreken met elkaar en denken na over de stad

In juli gaan er 1000 Rotterdammers met elkaar in gesprek en denken ze na over de toekomst van de stad. Deze gesprekssessies worden georganiseerd door LOKAAL. Deze organisatie organiseert cursussen, publieksdebatten en tal van andere activiteiten. Met het gesprek in juli praten Rotterdammers over hun verschillen, en hoe we beter kunnen samenleven. Er zijn maar 1000 plekken, dus als je mee wilt doen is haast geboden bij de aanmelding die morgen om klokslag 9 uur start. Zodra de 1000 aanmeldingen bereikt zijn, sluit de inschrijving.

In gesprek over samen wonen in Rotterdam

De ‘burgertop’ G1000 met al deze Rotterdammers, vindt plaats op 1 juli. Het is een vervolg op de wijkgesprekken zoals die ook in Prins Alexander plaats hebben gevonden. Met Alexander als grootste regio binnen onze gemeente, hebben inwoners vanuit Oost natuurlijk ook heel wat te vertellen. Maar dan moet je er dus wel snel bij zijn. Om 9.00 uur morgenochtend, dinsdag 9 mei, gaan de virtuele deuren open. Je kunt je bij LOKAAL aanmelden. Er geldt dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wil je meer weten over het initiatief? Ben je al bij een wijkgesprek geweest? Alle informatie over G1000 en het gesprek met 999 andere stadsgenoten vind je op de site van LOKAAL. Het gaat om een dialoog met je eigen stadsgenoten. Over onderwijs, opvoeding en sociale media, en hoe we dat in de toekomst samen regelen. En om samenleven in je wijk, winkelen in andere wijken en over alle anderen die in de stad wonen: radicalisering en identiteit.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook