Bespaar continu

Eerste inschrijvingen voor avondvierdaagse Lage Land en Prinsenland zijn binnen

De eerste inschrijvingen voor de avondvierdaagse in Lage Land en Prinsenland zijn binnengekomen bij de fysiotherapiepraktijk in het Lage Land. In maart werd al bekend dat het initiatief een subsidie toegekend heeft gekregen van de gebiedscommissie. De vierdaagse moet plaats vinden van 29 mei tot en met 1 juni van dit jaar.

Inschrijving voor de avondvierdaagse

Kinderen schrijven zich in principe in via hun eigen school. Volwassenen kunnen terecht bij Fysiotherapie Centrum Lage Land aan de Duikerstraat. Daar kunnen ook kinderen die zich niet via school in konden schrijven zich alsnog opgeven voor de avondvierdaagse. Dat geldt bijvoorbeeld voor kinderen die in andere wijken op school zitten.

Volgens het programma start de vierdaagse in het Prinsenpark, op de laatste avond is er ook een drumband aanwezig. De vierdaagse begint elke avond om 18:30.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook